Saaremaal põlesid saun ja sõiduauto

Saarte Hääl
Copy
SAUNA ÜKS OTSASEIN hävines täielikult ning teise otsaseina võtsid päästjad tulekollete otsimiseks lahti.
SAUNA ÜKS OTSASEIN hävines täielikult ning teise otsaseina võtsid päästjad tulekollete otsimiseks lahti. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Reedel kell 17.03 said päästjad väljakutse Suure-Rootsi külla, kus oli süttinud saun. Kui päästjad kohale jõudsid, põles kahekorruseline saunahoone lausleegiga.

Tulekahju sai kustutatud kell 19.46-ks, ent hoone üks otsasein hävines täielikult ning teise otsaseina võtsid päästjad tulekollete otsimiseks lahti. Hoone sisemus sai tugevaid tule- ja veekahjustusi. Tulekahju tekkepõhjus hetkel teada ei ole.

Pühapäeval püüdis inimes-te pilku Lahekülast tõusev suitsusammas, mille allikaks oli põlev sõiduauto. Kell 10.52 said päästjad väljakutse Lahekülla, kus maanteel oli põlema süttinud sõiduauto, mis oli päästjate saabudes lausleekides. Autojuhi arvates sai tulekahju alguse elektrilühisest, juht ise kannatada ei saanud.

Reedel kell 13.25 teatati häirekeskusele, et Hirmuste külas on kraavi sõitnud liinibuss. Buss oli teelt välja lumme sõitnud ning lumi oli blokeerinud uksed ja inimesed ei pääsenud välja. Päästjad tõmbasid bussi tagasi teele. Buss kahjustada ei saanud ning kõik reisijad jäid terveks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles