Kõik Saaremaa etlejad pälvisid laureaaditiitli

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Epp Kristel Tuisk ütleb, et on tulemuse üle väga uhke – see näitab, et ta on etlemises paremaks saanud.
Epp Kristel Tuisk ütleb, et on tulemuse üle väga uhke – see näitab, et ta on etlemises paremaks saanud. Foto: Erakogu.

Saaremaa parimad etlejad saavutasid vabariiklikul konkursil laureaaditiitli kõigis kolmes vanuseastmes.

Nii nagu maakondlik võistlus, viidi ka vabariiklik konkurss läbi internetikeskkonnas. Võistlusvideod tuli esitada 12. veebruariks, tulemused selgusid eile pärastlõunal.

Nooremas vanuseastmes pälvis laureaaditiitli Epp Kristel Tuisk Kaali koolist (juhendaja Eve Tuisk). "Ma ei suuda seda uskuda! Olen väga uhke selle tulemuse üle, see näitab, et olen etlemises paremaks saanud," kommenteeris Epp Kristel oma saavutust.

Keskmise vanuseastme laureaat Henry Mänd (Kuressaare gümnaasium, juhendaja Jaana Puksa) tõdes, et sellises vormis etlemine oli väga teistsugune ja huvitav. "Pidi oma mugavustsoonist välja tulema. Minu jaoks oli see juba eraldi väljakutse, aga arvan, et sain sellega päris edukalt hakkama. Olen üllatunud oma tulemuse üle ja sellist pauku poleks küll osanud oodata," lausus ta.
 Vanemas vanuseastmes tunnistati laureaadiks Kirke Medri Saaremaa ühisgümnaasiumist (juhendaja Rita Ilves). Kirke meelest on n-ö päriselus kindlasti palju kergem etelda, sest see pisike närv, mis enne esinemist sisse tuleb, annab mingi kindlustunde. "Samas on tore, et vaatamata praegusele olukorrale konkursid siiski toimuvad. Väga tore oli virtuaalselt kuulda ka žürii tagasisidet. Ja tulemuste ootamine on ühtmoodi närvesööv nii päriselus kui ka virtuaalselt," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles