Salme teenuskeskuse juhiks sai Kaia Kuul

Saarte Hääl
Copy
Salme endine vallamaja
Salme endine vallamaja Foto: Facebook

15. märtsist asub Salme teenuskeskuse juhataja ametikohale Saaremaa vallavalitsuse sotsiaaltööspetsialist Kaia Kuul, kes praegu täidab ka Salme teenuskeskuse juhataja kohuseid.

Kaia Kuul
Kaia Kuul Foto: Saaremaa vald

Teenuskeskuste eest vastutava abivallavanema Jüri Linde sõnul osutus Kaia väljavalituks ennekõike põhjusel, et tulenevalt tema senisest sotsiaaltööspetsialisti ametikohast Salme piirkonnas on tal head teadmised Salme elu-olust ning ka kohalikud elanikud tunnevad teda.

Kaia Kuul ise leiab, et tema senine roll teenuskeskuse juhataja kohusetäitjana on andnud hea ülevaate, mida see töö endast kujutab. “Minule on väga oluline Salmel toimuv ning südamelähedane piirkonna edasine areng ja kestvus. Endises Salme vallas ja täna Saaremaa vallavalitsuses töötades olen saanud väga hea kohalikus omavalitsuses töötamise kogemuse – olen sotsiaalvaldkonnas Salme piirkonnas töötanud ja kodanikke teenindanud 15 aastat. Tänaseks tunnen, et olen valmis vastu võtma uusi ja huvitavaid väljakutseid ning usun, et seda võiks uus juhataja ametikoht ka pakkuda,” selgitas ta.

Salme teenuskeskuse juhataja ametikohale kandideeris kaheksa inimest, kellest kolm kutsuti täiendavale vestlusele. Kaia Kuuli kandidatuuri kiitis heaks ka Salme osavallakogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles