Riigigümnaasium ahvatleb uute suunamoodulitega

Kristina Õun
, Reporter
Copy
VAIM VALMIS: Loetud kuude pärast võtavad praegused Kuressaare gümnaasiumi 10. klassi õpilased Thomas Hendrik Liiv ja Iivika Silenok ette hoopis uue koolitee, mis viib neid uhiuude riigikooli.
VAIM VALMIS: Loetud kuude pärast võtavad praegused Kuressaare gümnaasiumi 10. klassi õpilased Thomas Hendrik Liiv ja Iivika Silenok ette hoopis uue koolitee, mis viib neid uhiuude riigikooli. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kas riigigümnaasiumi klassid hakkavad omavahel läbi saama? Mida arvata õppesuundadest ja riietumisest ning milliste tunnetega jäetakse maha oma vana kool? Selliseid küsimusi esitavad endale uue kooli esimese lennu õpilased. 

“Millegi uue proovimine on alati huvitav ning uute kogemuste saamine samuti tähtis,” ütleb Kuressaare gümnaasiumi 10. klassi õpilane Iivika Silenok. Ta tunnistab väikest ootusärevust, sest suunavalikuid on palju. Iivika ise ootab põnevusega kommunikatsiooni- või disainisuunal õppimist. 

Kuid uue ootuses tekib paratamatult kibemagus igatsus praeguse kooli traditsioonide ja ürituste, näiteks võimlemisvõistluste ja teatriõhtute järele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles