Kaht kerghalli sooviv ettevõtja võitleb valla bürokraatidega

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
ANGAARI ASEMEL TÜHI PLATS: Riho Kadastiku sõnul olnuks nii aja-, raha- kui ka närvikulu palju väiksem, kui ta püstitanuks kerghallid PRIA toetusele lootmata ja vallalt luba küsimata.
ANGAARI ASEMEL TÜHI PLATS: Riho Kadastiku sõnul olnuks nii aja-, raha- kui ka närvikulu palju väiksem, kui ta püstitanuks kerghallid PRIA toetusele lootmata ja vallalt luba küsimata. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kadastiku õunaaia peremees Riho Kadastik veab Saaremaa vallavalitsusega vägikaigast, et saaks oma maadele kaks kerghalli püstitada. 

Salmel tegutsev ettevõtja Riho Kadastik soovib oma maadele püstitada kaht kergehitist –  tugikaartega PVC-halli. Suurnale Lauri kinnistule õunaaia juurde rajatav hall võtaks enda alla 120 m² – sinna oleks vaja ilma eest varjule panna seadmed ja muu kraam. 

Teises, Viiase tee 26 asuva praeguse õunahoidla juurde asfaltplatsile püstitatavas 200 m² suuruses angaaris hakkaks ta hoidma peamiselt tootmiseks ja kasvatamiseks vajalike seadmeid ja materjale. Kuna tootmine suureneb, on lisapinda ju hädasti tarvis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles