Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaiseks valiti taas Mare Kirr

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Mare Kirr
naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Mare Kirr Foto: Kadri Paomees/NaiskodukaitsSaaremaa Ringkonna FB

Laupäeval valiti Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaiseks taaskord Mare Kirr ja seda juba kolmandat korda.

Mare ise tõdeb Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna Facebooki lehel, et otsus taaskord kandideerida ei tulnud üldse kergelt. Ta oli juba mõtteis „pensionile läinud” ja selle otsusega rahul. Samas puges hinge väike hirm, et 24 aastat sõprust, tuge ja koostegemisi Naiskodukaitses jäävad seetõttu kaugemaks.

„Viimased kaks nädalat on olnud väga sügav endasse vaatamise aeg, kaalumine siia- ja sinnapoole, kuid lõpuks mõtlesin, et mõned asjad jäid pooleli ja need häirisid. Tahaksin uuesti luua meditsiinigrupi ja selle tööle panna! Uut hoogu andsid ka teadmine, et mina olen ju üksinda, sõltun ainult oma tööst, kodust ära olles ei tee kellelegi liiga, ja loomulikult kõigi teie tunnetamine kõrval – see tunne, et päriselt Saaremaa Naiskodukaitse on elus ja me veel suudame, on lihtsalt nii hea. Esinaise koht ei ole minu jaoks päriselt eesmärk omaette ja ma rõõmuga annan järje noorematele, kuid see tunne, et usutakse, et ma võin veel vajalik olla – see kallutas otsusele veelkord proovida! Loomulikult ainult üheskoos. Ma usun kõigisse teisse!” kinnitas Mare Kirr.

Ringkonna juhatuses jätkavad aseesinaisena Piret Pruul ning liikmetena Reena Ley ja Janne Mets, uue liikmena ka Kaia Latkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles