SAARLANE ⟩ Punkpensionär Trapets: Aknool ketšupiga maitses rõvedalt

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
ELUPÕLETAJA: Erinevalt ülejäänud punkaritest pole Trapets elustiili muutnud. Samas loeb ta raamatuid ja usub jumalat.
ELUPÕLETAJA: Erinevalt ülejäänud punkaritest pole Trapets elustiili muutnud. Samas loeb ta raamatuid ja usub jumalat. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa skandaalseim punkar Trapets alias Martin Toomistu võib vilistada käitumisnormidele ja avalikule korrale, kuid maskikandmise vastu pole tal midagi. 

“Eks ma jälgin ka televiisorist uudiseid või midagi taolist ja ma ei ole maskivastane,” ütleb Trapets.  Näo katmine, mis ühtlasi tähendab reeglitest kinnipidamist, ei võta vanal anarhistil tükki küljest. Mul pole tähtis jätta muljet, nagu ma võitleksin kõigi vastu, selgitab ta. Kaupluses eelistab Trapets maskile küll torusalli, aga tema jopetaskust leiab ka maski. Mitte et tal endast kahju oleks, aga kuidas sa jalutad ringi, teades, et võid kellelegi äkki edasi anda eluohtliku haiguse.

Politseinike ja punkarite jalgpallikohtumistel puurilukuks olnud Trapets kurvastab, et koroonaviiruse tõttu ei pääse publik Meistrite Liiga ja NBA pallimängudele. Ilma pealtvaatajateta pole mängul õiget mekki. Staadionijalgpalli minnakse vaatama selleks, et kaasa elada. “Publikule sa mängid ju tegelikult, ilma publikuta mänge ma vaadata ei viitsi.” 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles