KUULA Ilmunud on Silja Vipre värske singel „Ei tunne ma kevadet“

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Silja Vipre
Silja Vipre Foto: Erakogu

Laulja-laulukirjutada Silja Vipre on üle pika aja valmis saanud uue singli, mis oma kurblikul moel jutustab elust just sellisena, nagu see praegu on.

"Sõltumata kõigest, mis meie ümber toimub, püütakse edasi minna ja elatakse pidevas teadmatuses. Hirm on asendunud harjumuse ja leppimisega. Jääb vaid loota, et tuleb taas hoopis harjuda vana normaalsusega," kirjeldas Vipre.

Loo sõnad sai kirjutatud juba 2020. aasta kevadel ja sahtlipõhja nad aastaks jäidki. "Sel ajal oli hirm tundmatu ees nii suur, et tuli emotsioonid endast välja kirjutada. Eks see hirm on nüüdseks muidugi rahunenud, kuid käesolev kevad ei tundu eelmisest kuidagi erinev."

„Ei tunne ma kevadet“ on autori sõnul tegelikult esimene lugu käesoleval aastal ilmuvalt eestikeelselt albumilt. „Taaskord teen koostööd headest sõpradest muusikutega Viljandist- Jan Viileberg kitarril ja Mürakas klahvpillidel. Samuti salvestame Viljandis Pink Productions stuudios. Kõik albumile tulevad lood on uued ja praeguseks on meil juba ka 10 lugu salvestatud," lisas Silja Vipre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles