Opositsioon nõuab vallavalitsuse tagasiastumist

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
KRIITIKA: Mais Mikk Tuisu vallavanemaks saamisel vastaskandidaat olnud Mart Maastik nõuab nüüd samuti kogu vallavalitsuse tagasiastumist. Ka Mihkel Undrest Keskerakonnast on olnud valitsuse töö suhtes kriitiline.
KRIITIKA: Mais Mikk Tuisu vallavanemaks saamisel vastaskandidaat olnud Mart Maastik nõuab nüüd samuti kogu vallavalitsuse tagasiastumist. Ka Mihkel Undrest Keskerakonnast on olnud valitsuse töö suhtes kriitiline. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Valimisliit Saarlane ja EKRE tegid avalduse, milles ütlevad, et Saaremaa vallavalitsus peaks võtma poliitilise vastutuse korruptsiooni, ebaseadusliku käitumise, mõjuvõimuga kauplemise ja vallavara väärkasutamise eest.

Eile vallavolikogu istungil tehtud avalduses märgitakse, et tegemist on mastaapsete rikkumistega valla juhtimises, mille eest tuleb vastutada. Pöördumise ajendiks on hiljuti valla spordi- ja kultuuriosakonnas toimepandud rikkumised, mille avastas valla sisekontrolör Ülle Tänav ning mis on põhjustanud osakonna juhi Aarne Põlluääre ja peaspetsialist Rasmus Tüütsi lahkumise. 

Üheksa allkirja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles