Meri nõudis 62-aastase mehe elu

Saarte Hääl
Copy
Andres Jaaksoo (1945-2021)
Andres Jaaksoo (1945-2021) Foto: Repro

3. aprillil kell 12.18 leiti Saaremaalt Kailuka külast umbes põlvekõrgusest veest kahe-kolme meetri kauguselt kaldast meesterahva surnukeha. Mehe veest väljatoomiseks kutsuti kohale päästemeeskond. 

Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar ütles, et 62-aastane mees oli tõenäoliselt reedel läinud merre kalavõrke kontrollima, kuid koju tagasi ei tulnud. Laupäeva päeval leiti mees veest surnuna. Surma põhjuse selgitab välja kohtuarstlik ekspertiis.

Seega on meri nõudnud sel aastal juba teise ohvri. 12. märtsil teatati merevalvekeskusele, et Abrukal on kadunud kohaliku turismitalu pidaja Art Sbitnev, kes plaanis minna veest võrke välja võtma. Kohalikud ja Saaremaa vabatahtlikud merepäästjad asusid meest otsima ning kella 20 paiku leiti Abruka mees kalda lähedalt veest surnuna. 

4. aprillil kell 12.04 said päästjad väljakutse Talila külla. Lõkketegemisest oli alguse saanud kulupõleng, mis levis umbes 0,5 hektarile. Päästjad kustutasid kulupõlengu kella 12.32-ks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles