Esita äge Saaremaa suurpere konkursile!

Eesti Lasterikaste Perede Liit
Copy
Foto: unsplash.com

Saaremaal elab 109 nelja ja enama lapsega perekonda. Eesti lasterikaste perede liit kutsub Saaremaa elanikke üles tegusaid ja inspireerivaid perekondi märkama ning esitama aasta suurpere konkursile. Konkursile on Bigbank välja pannud 10 000-eurose stipendiumi.

Möödunud aasta on pakkunud peredele suuri väljakutseid. Kodudest on saanud koolid, lasteaiad ja huviringid ning pea iga lapsevanem on teinud täiskohaga lisatööd õpetaja, treeneri või juhendajana. Samas on see aasta kinkinud rohkelt võimalusi perekeskselt aega veeta ja üksteise jaoks olemas olla. 

Suurpered on nutikad – jõud ühendatakse, üksteist aidatakse ning üheskoos saavad kodused toimetused kiiresti tehtud. Aasta suurpere tiitliga soovime tänada hakkajat perekonda, kes on vaatamata keerulisele ajale suutnud säilitada positiivse meele ning olnud eeskujuks ka teistele perekondadele.

Bigbank suurendas tänavu oma stipendiumi rekordilise 10 000 euroni. Selle eesmärk on toetada laste huvitegevust, pakkuda võimalusi õppimiseks ja arenemiseks. 

Aasta suurpere konkurss toimub kaheteistkümnendat korda. Konkursist on oodatud osa võtma kõik tegusad ja toimekad nelja või enama lapsega perekonnad. 

Kandidaate aasta suurpere tiitlile saavad 19. aprillini esitada kõik Eestimaa inimesed – perekonnad ise, suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad. Selleks on vaja täita vastav ankeet Eesti lasterikaste perede liidu veebilehel. Aasta suurpere selgub emadepäeval, 9. mail.

Mullu osales konkursil 76 peret, viis neist Saaremaalt. Tiitli võitis kuuelapseline perekond Alev Võrumaalt. 

Eesti lasterikaste perede liit loodi 1996. aastal. Liit on nelja ja enama lapsega peresid koondav katusorganisatsioon, mis lähtub oma tegevuses suurte perede väärtustamisest ja toetamisest. Liidu võrgustiku moodustavad 21 maakondlikku liikmesorganisatsiooni, kuhu kuulub 1800 nelja ja enama lapsega perekonda, kus on sirgumas kokku enam kui 8500 last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles