Suverühmad avatakse Ristiku ja Pärsama lasteaias

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Ristiku lasteaed.
Ristiku lasteaed. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

1. maist 31. maini saavad lapsevanemad esitada Saaremaa valla hariduse registris taotluse lapsele lasteaia suverühma koha taotlemiseks. Suverühm on põhiliselt juulis töötav lasteaiarühm, kuhu võetakse lapsi, kes juba kasutavad lasteaiakohta.

Kuressaare teeninduspiirkonna lastele luuakse suverühm Ristiku lasteaias ja Leisi piirkonnas Pärsama lasteaias. Ristiku lasteaed on avatud laste vastuvõtuks 21. juunist 3. augustini ja Pärsama lasteaed 25. juunist 8. augustini, vajadusel ka kauem, kuni Pärsama lasteaia Leisi rühmaruumide remondi lõpuni.

Saaremaa valla alusharidusnõuniku Maarja Pildre sõnul on teised lasteaiad hoolekogude otsuse kohaselt suveperioodil kollektiivpuhkusel.

“Puhkuse otsus ei ole tehtud kergekäeliselt, hoolekogud on arvestanud selle otsuse mõju kogukonnale ning eelmistel suvedel lasteaiakohta kasutanud laste arvu ja ka lasteaia kollektiivi suvepuhkuste tagamist. Lisaks ei tasu unustada, et ka lapsed vajavad puhkust ning vaheldust lasteaiale,” ütles Pildre.

Lapsevanemal, kes on taotlenud lasteaiakohta suverühmas, säilib osalustasu kohustus ka juhul, kui laps lasteaias ei viibi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles