Omanik teeb staadioni kõrval oma maad kenamaks

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
Kinnistu korrastamine Kuressaare linnastaadioni ümbruses.
Kinnistu korrastamine Kuressaare linnastaadioni ümbruses. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare tennisekeskuse naabruses toimuvad kaevetööd ja võsa mahavõtmine ei ole seotud uute tenniseväljakute ehitamisega, nagu näeb ette alal kehtiv detailplaneering.

Kuressaare linnastaadioni vastas asuva kinnistu Staadioni 5 omanik Asko Pohla ütles, et käimasolevate tööde eesmärk on kinnistu lihtsalt korrastada, et see näeks linnapildis nägusam välja. Kuna krundil kasvanud võsa kohta tehti juba varem märkusi, siis võeti võsa maha. Krundi korrastamiseks toodi sinna ka liivasegust täitepinnast, rääkis Pohla.

Ta lisas, et ehitustöid praegu plaanis ei ole. “Maa sihtotstarve ärimaa ei tähenda, et omanik sooviks sinna rajada tenniseväljaku või parkla,” märkis Pohla.

Saaremaa valla kommunikatsiooni peaspetsialist Risto Kaljuste ütles, et alal kehtib Staadioni tn 1 detailplaneering, millega on Staadioni tn 5 krundile ette nähtud parkimisala laiendamine ja tenniseväljakute rajamine. Vallavalitsuselt ei ole Staadioni tn 5 krundile ehitusluba küsitud, kuid praeguste tööde puhul pole seda ka vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles