Silver Sepp ning Jaan Tätte kutsuvad hommikuüminale

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Foto: Erakogu

Homme varavalges saab veebi vahendusel alustada päeva muusik Silver Sepa ning Jaan Tätte Vilsandil toimuva kontserti ehk hommikuüminaga.

Igal neljapäeval kuni jaanipäevani teeb muusik Silver Sepp Facebookis päiksetõusu kontsertülekandeid. Vahel sõidab ta selleks külla mõnele muusikust sõbrale või üllatusesinejale, kes samuti hommikuüminaga ühineb. "Tee on pikk tulla, et järgmine Hommikuümina FB-LIVE külaline neljapäevaseks päikesetõusuks kohale jõuaks. Jaan Tätte hakkas mõni päev tagasi Norrast läbi Göta kanali ja üle Läänemere Vilsandi poole sõitma. Asun minagi vasti Tartust teele. Olen juba põnevil, milliseid uusi laule ja jutte Jaanil varuks on," märkis Silver Sepp.

"Hoolimata hetkeolukorrast on õhus värskust, lootust ja uut algust, eriti siis, kui ärgata kõige muretumal tunnil koos päikesega. Praeguses eraldatuses on keeruline hoida head hoogu, seepärast teen juba teist hooaega koos koidupäikesega Hommikuüminaid Facebook-LIVEs," kirjutas Sepp Facebooki ürituse juures, mis kannab nime "Hommikuümin: Jaan Tättega Vilsandil". Vilsandi paekivisel rannaribal algab päiksetõusu-kontserdi neljapäeva aovalges kell 4:55.

Kes nii vara ei ärka, saavad päikesetõusu päev otsa LIVE-korduses järele vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles