Lapsevanem SÜG-i otsusest: “Kool ei tohiks nii vara lõppeda!”

Kristina Õun
, Reporter
Copy
VIIMASED NÄDALAD! SÜG-i 11.c klassi õpilane Cathrin Benita Poopuu on õnnelik, et viimastel nädalatel saab keskenduda distantsõppes tekkinud puudujääkide likvideerimisele.
VIIMASED NÄDALAD! SÜG-i 11.c klassi õpilane Cathrin Benita Poopuu on õnnelik, et viimastel nädalatel saab keskenduda distantsõppes tekkinud puudujääkide likvideerimisele. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa ühisgümnaasium paneb õppeaasta viimastel nädalatel rõhku distantsõppes mahajäänud õpilastele ja võlgade likvideerimisele. Õpilased on plaaniga päri, ent üks lapsevanem seda heaks ei kiida.

“Enamik õpilasi naasis distantsilt 17. mail ja nüüd on ainult kaks nädalat aega, et ära teha maikuuks planeeritud kontrolltööd ja lisaks tõstsid õpetajad juuniks planeeritud asjad ka maikuu sisse,” märkis lapsevanem, kelle arvates on see lastele liialt suur koormus.

SÜG-i õppealajuhataja Marek Schapeli sõnul tugineti haridusminister Liina Kersna sõnumile, et esmalt tuleb tegeleda distantsõppel mahajäänud õpilaste järeleaitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles