Sõrulane avab maailma äärel resto: “Armastan seda Sõrve värki!”

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
SÕRVEMAA ELAB: Tui koduresto peremehe Kristjan Koppeli arvates on lahe, et Sõrve on tekkinud palju uusi elanikke: noori ja peresid. “Midagi kasu ka sellest koroonast, vähemasti leiavad inimesed oma koha siin Sõrvemaal,” tähendab koos kaasa Marise, tütar Karola ja perelemmik Sofiga pildile jäänud Kristjan.
SÕRVEMAA ELAB: Tui koduresto peremehe Kristjan Koppeli arvates on lahe, et Sõrve on tekkinud palju uusi elanikke: noori ja peresid. “Midagi kasu ka sellest koroonast, vähemasti leiavad inimesed oma koha siin Sõrvemaal,” tähendab koos kaasa Marise, tütar Karola ja perelemmik Sofiga pildile jäänud Kristjan. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Enam kui kümme aastat oma restorani mõtet veeretanud Kristjan Koppel tegi viimaks plaani teoks. Laadla südames asuv Tui koduresto saab veel viimast lihvi, enne kui juuni algul uksed avab.

Täpselt aasta tagasi avas pikalt kokaametit pidanud Kristjan Laadlas, oma kodukohas Küülikuküla loomapargi, mis väga hästi vastu võeti. Paljud pargi külalised aga uurisid peremehelt, kas kohapeal ei võiks ka toitlustust olla. Nõnda võttis ta vastu otsuse täita oma kauaaegne unistus ja rajadagi kodukohta restorani.

Restorani nimeks sai Tui koduresto. “Kuna me oma pisitütart ka selliselt kutsume – saare keeles tähendab see hellitavalt lapsukest –, siis koduresto on minu teine beebi,” selgitab Kristjan Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles