Humana kauplus tähistab Saaremaal 10. sünnipäeva: "Meil on väga toredad kliendid!"

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Humana Kuressaare kaupluse juhataja Merike Ers
Humana Kuressaare kaupluse juhataja Merike Ers Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

10 aastat tagasi, 6. juunil 2011 avati Saaremaal kauaoodatud Humana kauplus. Saarlased võtsid uutlaadi hinnasüsteemiga poe kiirelt omaks.

„Uue kaubavaliku päevadel oli siis, 10 aastat tagasi, ja on ka siiamaani ukse taga järjekord,“ meenutab juhataja Merike Ers. Riiklike piirangute tõttu on väike järjekord hetkel igapäevane, kuid ega seegi väga kliente heiduta.

„Meil on väga toredad kliendid! On neid, kes käivad iga päev, on neid, kes käivad juba 10 aastat igal avapäeval. Mul on hea meel, et viimastel aastatel ka rohkem noori teismelisi poes käib. Taaskasutus ja teise ringi kaup ei ole mingi häbiasi. Müüjatele meeldivad ikka sellised küsimused - kas teil seda kinga suuremat on või millal teil suuri dressipükse tuleb?!“

10 aastaga on kaupluses palju muutunud, aga põhiline jääb ikka samaks: kaup vahetub täielikult iga kahe nädala tagant ja igapäevaselt lisatakse müügisaali uusi tooteid.

”Õigel päeval ei saa me kahjuks külalisi vastu võtta - poes toimub kaubavahetus, kuid 7. juunil võtame rõõmuga õnnitlusi vastu ja pakume vastu kommi ja uue kaubavaliku. Kleidi leiab kindlasti nii koolilõpetaja kui suvitaja!” lisab Ers, ”Olete oodatud!”

Dekaadi jagu Saaremaa pealinnas nii saarlasi kui mandrilt ja mujaltki tulnud külalisi rõõmustanud pood jagab sünniaastat mitme Humana kauplusega. Ka Haapsalu, Narva, Võru ning Järve keskuse Humana poed tähistavad 2021. aastal 10. sünnipäeva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles