Saarlased said sotsiaalalal kaks üleriigilist tunnustust

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
AASTA HOOLEKANDEJUHT: Janne Tamme sõnul on kaks omadust, mis Kuressaare perekodu iseloomustavad, pidev areng ja paindlikkus.
AASTA HOOLEKANDEJUHT: Janne Tamme sõnul on kaks omadust, mis Kuressaare perekodu iseloomustavad, pidev areng ja paindlikkus. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare perekodu juhataja Janne Tamm pälvis Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioonilt aasta hoolekandeasutuse juhi tiitli. Aasta sotsiaalvaldkonna sõbraks kuulutati aga Kuressaare Lions-klubi.

Teisipäeval tunnustas Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon Tartus Vanemuise kontserdimajas sotsiaalala tublimaid tegijaid. Kuressaare perekodu juhataja Janne Tamm pälvis aasta tegija tunnustuse koguni 18 hoolekandeasutuse juhi seast.

“Janne on oma tööelu sidunud hooldust vajavate laste heaolu eest seismisega,” tutvustas ürituse konferansjee Urmas Vaino tänavust laureaati ja tema juhitavat Kuressaare perekodu. “Sisuliselt on kõik puuetega lastele osutatavad teenused ja kompetents koondunud Kuressaare perekodu alla ja Janne on koordineerija. Asutus on uuenduslik, kindel ja usaldusväärne partner kohalikule omavalitsusele laste tugiteenuste osutamisel. Janne on hinnatud partner ja osavõtlik kolleeg. Asutuse tööd juhtides on ta vajadusel abiks tugiisikuna, kasvatajana või turvakodu telefonivalves.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles