Politseinädal ⟩ Üks mees ründas naist, kaks meest klobisid teineteist

Saarte Hääl
Copy
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne.
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne. Foto: unsplash.com

Laupäeva varahommikul tekkis Kuressaare linnas konflikt abikaasade vahel ja mees läks oma abikaasale kallale. Politsei pidas 60-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Laupäeva õhtul teatati, et 37-aastast meest on pekstud pähe ning vajatakse kiirabi ja politseid. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politsei selgitab peksmise asjaolusid kriminaalmenetlusega.

21. juunil veidi pärast kella 1 öösel sai politsei teate, et Kuressaare kesklinnas purskkaevu juures lõi 36-aastane mees talle võõrast 48-aastast meest. Politseipatrullid eraldasid tüli osapooled ja juhtunu osas alustati kriminaalmenetlust.

Laupäeva hommikul teatati, et Kuressaare linnas on kahel parkival sõidukil lõhutud küljeklaasid ning ühes neist istub võõras mees. 31-aastane mees ei osanud esialgu politseile võõras autos istumist kuidagi selgitada.

Kuressaare patrullitalituse juhi Matis Siku sõnul sai politsei möödunud nädala jooksul 55 väljakutset. Algatati 34 väärteo- ja 5 kriminaalmenetlust. Arestimajja viidi kainenema kuus meest.

Pühapäeval kontrollis politsei 177 autojuhi kainust. Üks oli istunud rooli alkoholi tarvitanuna. Nädala jooksul tuli roolist kõrvaldada kokku viis alkoholi tarvitanud juhti.

Kuressaarest Õie tänavalt varastati eelmisel nädalal lukustamata jalgratas Classic Comfort. Vargusega tekitatud kahju on ligi 350 eurot. Politsei algatas varguse uurimiseks 18. juunil kriminaalmenetluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles