Politseinädal ⟩ Liiklusõnnetused ja vali muusika

Saarte Hääl
Copy
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne.
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne. Foto: unsplash.com

Reede hommikul juhtus liiklusõnnetus Tahula külas, kus sõiduk kaotas haagisel olnud veose tõttu juhitavuse ja paiskus teelt välja kraavi.

Lõuna paiku tuli teade liiklusõnnetusest Anija külas, kus sõiduauto Ford sõitis teelt välja.

Neis avariides õnneks keegi viga ei saanud. Laupäeva hommikul juhtus liiklusõnnetus Kuressaares Tolli tänaval, kus sõideti maha aed. Õnnetuse põhjustanud alaealine autojuht on politseile teada. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse edasise menetluse käigus.

Lisaks sai politsei mitmeid väljakutseid seoses Karujärve peoga ning Orissaares Illiku laiul toimunud üritusega. Mõlemal juhul olid väljakutsed seotud liiga valju muusikaga.

Kuressaare politseijaoskonna juhtivuurija Priit Sepp
Kuressaare politseijaoskonna juhtivuurija Priit Sepp Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

“Tuletame kõigile pidulistele meelde, et sooje suveõhtuid nautides tuleb arvestada ka teiste inimeste ja kehtiva öörahuga. Enda heaolu silmas pidades tuleks ka piiri pidada nii alkoholi tarvitades kui ka lõõskava päikese käes viibides,” ütles Kuressaare politseijaoskonna juhtivuurija Priit Sepp.

Soojade suveilmade tõttu on käes jalgratastega sõitmise kõrgaeg. Kahjuks unustavad inimesed sageli oma jalgrattad lukustamata ning seetõttu on politsei viimastel nädalatel saanud mitmeid teateid jalgrattavargustest.

Priit Sepp soovitab kõigil alati oma jalgratas lukku panna. “Vargal on lukustatud jalgratast keerulisem ära võtta – see tema jaoks tülikam ja rohkem aega nõudev.”

Möödunud nädalal sai Saaremaa politsei kokku 83 väljakutset. Kontrolliti enam kui 1600 autojuhi kainust, kellest seitse olid rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist. Juhtimiselt kõrvaldati kaks juhtimisõiguseta autojuhti.

Politseijaoskonda viidi 12 inimest, neist üheksa kainenema. Väärteomenetlust alustati 21 korral ja kriminaalmenetlust kolmel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles