Uuest nädalast käivitub väikesaarte e-piletimüügi keskkond

Saarte Hääl
Copy
Abruka sadam
Abruka sadam Foto: Raul Vinni / Saarte Hääl

Alates esmaspäevast käivitub e-piletimüügi ja broneerimise keskkond www.saarelaevapiletid.ee, kust saab osta laevapileteid Abruka ja Vilsandi saartele.

Saaremaa vallavalitsuse transpordinõuniku Mika Männiku sõnul annab e-keskkonnast ostetud pilet reisijale kinnituse, et ta saab välja valitud päeval ja kellaajal väikesaarele ja/või sealt tagasi.

“Selle kõrval jääb alati ka võimalus osta pilet kohapeal, juhul kui laeval on vabu kohti,” lisab ta, täpsustades, et Abro puhul on 24-st piletist kuni 20 on võimalik osta e-piletina, Vilsandi väikelaeva puhul 11-st piletist kuni 9.

“Vastavalt neli piletit Abro laeval ja kaks piletit Vilsandi laeval jäävad n-ö kohapealseks müügiks ning need on broneeritud kohalikele elanikele olukorraks, kus reisi vajadus ilmneb lühema aja jooksul enne vastavat väljumist. Ennekõike palume aga ka väikesaarte püsielanikel kasutada julgelt uut veebilehte ja soetada e-pilet,” soovitab transpordinõunik.

“Juhul kui aga kohalikel elanikel sõidusoovi ei ole või nad on juba soetanud pileti veebist, võib n-ö kohapealsed piletid müüa ka teistele huvilistele,” täpsustab ta. Täiendavalt, Abruka liini kaubareiside korral on saadaval 12 kohta, millest e-piletitena müüakse välja 10.

Uues e-keskkonnas on võimalik ka registreerida kasutaja, et salvestada oma andmed tulevaste ostude jaoks.

Registreerimine kiirendab oluliselt ostuprotsessi, mistõttu on see mugav just neile, kes saarte vahel tihedamini reisivad – näiteks püsielanikud. Keskkonnas saab broneeritud e-piletite eest tasuda pangalingiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles