Bolti elektrilised tõukerattad jõudsid Kuressaarde

Saarte Hääl
Copy
Bolti tõukerattad
Bolti tõukerattad Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Alates eilsest saab Bolti elektrilisi tõukerattaid laenutada ka Kuressaares. Tõukeratta lahtilukustamine on tasuta, iga sõiduminut maksab 15 senti.

“Oleme sel hooajal laienenud lausa seitsmesse Eesti linna ja meil on väga hea meel, et enne suvehooaja lõppu saame viimaks tegevust alustada ka Kuressaares. Kohalikud saavad sõita Bolti uue tõukerattamudeliga Bolt 4, mis loodetavasti võetakse saarlaste seas hästi vastu,” ütles Bolti tõukerataste spetsialist Aleksandr Lilišentsev pressiteates.

Ta lisas, et tõukerattaga sõites peab järgima ohutusreegleid ning arvestama liiklusolude ja ilmastikutingimustega. “Tuletame kõigile meelde, et tõukerattaga tohib korraga sõita üks inimene ja võimalusel peab kandma kiivrit. Vastutustundlikult liigeldes saame kaitsta nii iseennast kui ka teisi õnnetuste ja ohtlike olukordade eest,” rääkis Lilišentsev.

Tõukerataste laenutamiseks tuleb avada Bolti rakendus ning vajutada rakenduse paremal üleval nurgas olevale tõukeratta ikoonile. Seejärel näeb klient tema lähedal asuvate tõukerataste asukohti. Tõukeratta saab lahti lukustada sellel oleva QR-koodi abil.

Esmakordsel Bolti tõukeratta kasutamisel kuvab rakendus sõitjale tõukeratta kasutusjuhendi. Tõukeratast saab rentida alates 16. eluaastast ning sellega saab liikuda maksimaalselt 25 kilomeetrit tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles