Kapten Grišin võttis merelaulude konkursi topeltvõidu (1)

Aare Laine
Copy
ESIKOLMIK: Meremees Jüri Grišin laulis meremehest. Žürii ja publik hindasid esituse esikoha vääriliseks. Jüriga koos on pildile jäänud II koha omanik Pille Õunapuu ja kolmandaks tulnud Mihkel Mereäär.
ESIKOLMIK: Meremees Jüri Grišin laulis meremehest. Žürii ja publik hindasid esituse esikoha vääriliseks. Jüriga koos on pildile jäänud II koha omanik Pille Õunapuu ja kolmandaks tulnud Mihkel Mereäär. Foto: Hiie Mook

Kunagise populaarse ansambli Briis trummar ja laulusolist Jüri Grišin noppis Nasval esimesel vanade merelaulude konkursil topeltvõidu.

1979. aastal Kesktelevisioonis nii laulja kui ka saatejuhina ülesastunud ja aastakümneid tagasi mitmel vabariiklikul konkursil laureaaditiitleid võitnud mitmekülgne saarlane tegi meeldiva comebacki ehk tagasituleku.

Jüri Grišin esitas saksakeelse laulu “Seemann” (“Meremees”) ja neljaliikmeline žürii (esimees Tõnu Eermann, liikmed Malle Veske, Kalle Kesküla ja Lea Eermann) kuulutas praegu Saaremaa Sadama kaptenina töötava mehe võitjaks. Oma hääled andis Grišinile ka publik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles