Politseinädal ⟩ Politsei tabas kriminaalses joobes juhi

Saarte Hääl
Copy
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne.
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne. Foto: unsplash.com

Pühapäeva õhtul sai politsei teate, et Kuivastu–Kuressaare maanteel ei suuda sõiduauto Opel juht korrektset sõidujoont hoida. Politsei peatas sõiduki ja tuvastas juhil joobe. Juhtumi osas on alustatud kriminaalmenetlust.

Kuressaare patrullitalituse juhi Matis Siku sõnul sai politsei nädala jooksul 76 väljakutset. Väärteomenetlus algatati 40 korral ja kriminaalmenetlus kuuel korral. Arestimajja viidi kainenema kolm meest. Joobes juhte tabati neli.

Esmaspäeval teatati, et keegi on vandaalitsenud Kuressaares seisva sõidukõlbmatu auto kallal. Sama sõiduki kohta laekus teine teade neljapäeva õhtul, kui omanik oli tuvastanud uusi kahjustusi. Asjaolud ja kahju tekitaja selgitatakse väärteomenetluse käigus.

Teisipäeval leidis aset juhtum, kus korteriomanik ei saanud Kuressaares oma elukohta siseneda, kuna alkoholijoobes tuttav soovis samuti vastu omaniku tahtmist sisse pääseda. Politsei toimetas alkoholijoobes 48-aastase mehe arestimajja kainenema.

Neljapäeva varahommikul tuli väljakutse, et Kuressaare linnas parkinud sõiduautol on öö jooksul lõhutud esiklaas.

Reede öösel kutsuti politsei appi Mändjalga, kus mees oli elukaaslasega vägivaldne. Juhtumi osas oli põhjust alustada kriminaalmenetlust.

Pühapäeva hommikul teatati politseile, et Kuressaare linnas on jõudu katsutud puitaia kallal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles