Punane vaher tähistab nüüd Kuressaares elukestvat õpet

, haridusnõunik
Copy
Kuressaare elukestva õppe puu istutamine: Pildil vasakult : Maie Meius, Anu Vahter, Margit Düüna, Meelis Kaubi, Urmas Vaino, Ly Kallas, Viktoria Bubukin, Mikk Tuisk, Ade Sepp, Urmas Lehtsalu, Sirje Plaks.
Kuressaare elukestva õppe puu istutamine: Pildil vasakult : Maie Meius, Anu Vahter, Margit Düüna, Meelis Kaubi, Urmas Vaino, Ly Kallas, Viktoria Bubukin, Mikk Tuisk, Ade Sepp, Urmas Lehtsalu, Sirje Plaks. Foto: Gert Lutter

​Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioonil Andras täitus tänavu 30. tegutsemisaasta. Aastate jooksul on Andras ühendanud täiskasvanute koolitajaid ning tegelenud elukestva õppe väärtustamise ja edendamise ning täiskasvanuhariduse populariseerimisega, mis on toetunud Andrase liikmete, koostööpartnerite ja vabatahtlikkuse alusel tegutsevate võrgustike koostööle kõigis maakondades.

Elukestva õppe puu istutamine on Andrase jätkusuutlikkuse ja kestmise jaoks ilus traditsioon. 30. sünnipäeval istutavad Andrase liikmed, võrgustikud ja koostööpartnerid üle Eesti kõigis maakondades oma elukestva õppe puu, tähistamaks õppimist kogu elukaare vältel kui meie kestvuse hoidjat.

Kuressaares leidis elukestva õppe puu istutamine aset 26. augustil, mil toimus Saaremaa gümnaasiumis haridusekonverents ja haridustöötajate tunnustusüritus.

Peale konverentsi suunduti Tallinna mnt ja Kevade tänava ristmiku lähedusse (meie linna peatänava ääres), kus leidis aset elukestva õppe puu istutamine, milleks oli saastunud õhku ja põuda taluv punane vaher.

Andrase juhatuse esimehe Ene Käpa sõnul on inimese elu nii mõneski mõttes nagu puu – nii nagu puu oma juurtest, ammutab inimene tarkust, jõudu ja kindlust oma teadmistest ja elukogemusest.

Tänud kõigile täiskasvanud hariduse tugivõrgustiku liikmetele, Andrasele, Kuressaare linnamajandusele, Saaremaa vallavalitsusele ja Urmas Vainole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles