Raskustes munatootja otsib partnerit

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Tanel Tang
Tanel Tang Foto: Tiit Efert

Salmel tegutsev Saaremaa Mahemuna on sattunud tootmisraskustesse, mis võivad juhataja Tanel Tangu sõnul ettevõtte üsna kiiresti pankrotti viia.

“Probleemid ei ole otseselt minu ära hoida,” ütles Tang Saarte Häälele, täpsustamata, milles raskused seisnevad, kuid selgus saabuvat üsna pea. “Eks järgmised kuud näitavad ära, mis lõpuks saab.”

Munatootja sõnul on firma rahakott ka veel liialt õhuke, et igasugu raskustega kohe rinda pista. Ettevõtte ellujäämiseks ja edasiseks arenguks on Tangu sõnul vaja investorit või partnerit, kelle raha ja teadmistega kiiremalt ja tugevamalt edasi minna.

Poolteist aastat tagasi Salme vanas laudas mahekanalat pidama hakanud Tang ütles, et on vist täiesti valesti alustanud, sest sukeldus tema jaoks tundmatusse munatootmisse üksi. “Nüüd hakkab energia otsa saama, sest üle pooleteise aasta ei ole päevagi puhkust olnud,” lausus Tang, tunnistades, et tunneb ka tugevat teadmistepuudust.

Kõike seda arvesse võttes leiabki ta enda sõnul, et tal oleks äripartnerit vaja. “Eks aeg näitab ka seda, kas ma ta leian,” sõnas Tanel Tang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles