Reedel on Kuressaare linnastaadionil olümpiapäev

Saarte Hääl
Copy
Staadion.
Staadion. Foto: unsplash.com

Tahad kohtuda olümpiavõitja Julia Beljajevaga? Proovida ise vehklemist? Näha Tokyo olümpiamängude tõrvikut ja maskotte? Osaleda lastevõistlustel?

Kui jah, siis tule reedel, 3. septembril kell 16 Kuressaare linnastaadionile, kus toimub TV10 Olümpistardi 50. hooaja finaaletapi raames olümpiapäev.

Eesti olümpiakomitee alal saab kohtuda olümpiavõitjaga, uudistada äsjaste Tokyo suveolümpiamängude maskotte ja meeneid, vaadata harivaid multifilme, lahendada ristsõnu ja mõistatusi. Sportlikku meeleolu loovad Saaremaa oma tüdrukud – ansambel Öed.

Kuressaare linnastaadionil toimub lastevõistlus nendele, kes veel TV10 Olümpiastardi võistlustel osaleda ei saa (sündinud 2010–2015).

Kaugushüppe ja 60 meetri jooksu tulemuste põhjal saadud punktid liidetakse ja punktide alusel pääseb 8 paremat tüdrukut ja 8 paremat poissi võistlema peaareenil toimuvale 60 m jooksule.

Iga osaleja stardinumbrit kaunistavad olümpiarõngad ning kõik osavõtjad saavad auhinnamedali! Lastevõistlus algab kell 17, võistlusele on võimalik eelregistreerida kohapeal kuni kl 16.20-ni.

Pere kõige pisemad (kuni 5-aastased) saavad koos vanematega osaleda ka tillujooksus, mis algab kell 16.30. Sissepääs üritusele on tasuta ja vastavalt kehtivatele COVID-reeglitele.

TV10 Olümpiastardi finaaletapp avatakse pidulikult Kuressaare linnastaadionil reedel kell 19.30. Võistlused saavad alguse laupäeval kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles