ÜLESKUTSE ⟩ Korvpallihuvilised, tulge võistlema!

, Vanemkohtunik
Copy
Korvpall
Korvpall Foto: pexels.com

Korvpallivõistlused Saaremaal peavad jätkuma, et noortega tegelevatel klubidel oleks poistele ja tüdrukutele midagi näidata ning järelkasv saaks indu juurde.

MTÜ Orissaare Sport kutsub osalema Saaremaa meistrivõistlustel korvpallis, mis leiavad aset oktoobrist aprillini.

Sel hooajal ei pea me mängija päritolu oluliseks. Selle muudatuse eesmärk on ainult see, et kui on huvilised olemas, aga veidi mängijaid on puudu, siis saad mujalt sõbrad appi kutsuda. Samas ei keela me osaleda ka võistkonnal, mis koosneb täies mahus mittesaarlastest.

Võistlustest võivad osa võtta tähtajaks registreerunud ja osavõtutasu maksnud võistkonnad. Mängijate üleminek ühest võistkonnast teise on lubatud ainult põhihooajal, kui mängijat ei ole varem registreeritud ühelegi mängule. Võistkonda võib kuuluda kuni 20 mängijat, mängijaid võib lisada, kuni meeskonnal on põhiturniiril pidamata vähemalt kolm mängu.

Mängija võib osaleda playoff-mängudes, kui ta on osalenud vähemalt kolmes põhiturniiri mängus.

Mängud viiakse läbi rahvusvahelise spordialaliidu FIBA reeglite järgi. Mängud toimuvad turniirisüsteemis, kus iga võistkonnaga kohtutakse kaks korda. Playoff`is selgitatakse edasipääseja ühe mänguga. Välja mängitakse kõik kohad.

Mängud toimuvad üldjuhul Kuressaare spordikeskuses ja Orissaare spordihoones. Kõik ühe päeva mängud peetakse ühes kohas. Võitja saab oma valdusse rändkarika.

Oma osalemine tuleb hiljemalt 30. septembriks registreerida aadressil orissaare.sport@gmail.com, lisainfo jaoks aga tasub võtta ühendust aadressil rkoppel208@gmail.com või telefonil 53 050 584.

Julget registreerimist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles