SAARLANE ⟩ Rene “kanatiivaässast fotograaf” Puhhalov on kõigega nõus

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
KODU OOTAS PERE ÄRA: Breta ja Rene ühes mõnekuuse Emma ja paariaastase Elliega oma kodus.
KODU OOTAS PERE ÄRA: Breta ja Rene ühes mõnekuuse Emma ja paariaastase Elliega oma kodus. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Sel suvel avas Kuressaares KEK-i majas uksed uus kiirtoidukoht KanalaWings, kus hitiks eri mekiga kanatiivad ja “laetud” friikad. Paljud aga ei tea, et kiiresti populaarseks saanud söögikoha pani püsti noor mees, kes ametilt hoopis fotograaf – Rene Puhhalov.

Kanatiibade küpsetamise juurde tõi Rened elu ise. Ja natuke nagu koroona ka. Läinud kevadel, kui fotoalal vaiksem oli, sest inimesed ei saanud pildistamas käia, mõtles Rene, et võiks ikkagi mingi muu tegevuse endale juurde vaadata. Tegevuse, mis oleks natuke kindlam ja laseks perel ära elada. Kanatiibu oli Rene teinud varemgi, seda aga ühes õega ja sõpradele pärast suuremaid diskotamisi. “Siis tegime hommikuti kanatiibu. Ostsime poed suht tühjaks neist, sest kamba peale kulus palju, kõik sõbrad olid külas,” räägib Rene.

Ilmselt valmistas Rene erineva glasuuri ja maitsega tiibu hästi, sest sõbrad soovitasidki tal hakata neid ka müügiks tegema. “Kuni päevani, mil selle koha avasin, arvasin, et ilmselt see ikkagi ei saa tõeks,” tunnistab ta, et oli ses osas üsna skeptiline. “Aga kui avasime, siis tuli kohale hästi palju inimesi ja mõtlesin, et okei – vist hakkab ikka asi tööle.” Ja nii lihtsalt ongi Renel nüüd fotograafitöö jaoks madalhooajal ehk sügisel, talvel ja kevadel kindel tööots olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles