POLITSEINÄDAL ⟩ Kaks luiskajat ja lärmakad rebased

Saarte Hääl
Copy
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne.
Kelmid tabati politseioperatsiooni käigus Jõhvi pangakontori juures. Foto on illustratiivne. Foto: unsplash.com

​Politsei algatas eelmisel nädalal muu hulgas kriminaalmenetluse kahe valetaja suhtes ja käis noomimas liiga lärmakat pidu pidanud rebaseid.

23. septembril alustati kriminaalmenetlust 61- ja 27-aastase mehe suhtes, kes andsid tunnistajatena kahel korral teadlikult valeütlusi. Millises kohtuasjas nad valetasid, prokuratuur ei täpsustanud.

Veel ühe samal päeval algatatud kriminaalmenetluse põhjuseks oli augustis Kuressaares panga sularahaautomaadis avastatud võltsimiskahtlusega 50-eurone rahatäht.

24. septembril sai politsei teate, et Kuivastu poolt liigub Kuressaare suunas ilmselt joomane autojuht. Nii oligi ja mehe suhtes tuli alustada kriminaalmenetlust.

25. septembril sai politsei väljakutse Kaarma spordihoonesse, kus toimus rebaste ristimise pidu. Paraku häiris lärmakas pidu inimeste öörahu. Politseinikud avastasid ka neli alaealist, kes olid tarvitanud alkoholi. Politsei hurjutas noori ja andis nad seejärel vanematele üle.

26. septembri õhtul kutsus politsei appi mees, kes oli kummipaadiga merel olles kaotanud suunataju. Politseipatrull aitas alarmsõiduki tulesid vilgutades mehel kaldale jäetud auto juurde tagasi jõuda.

Kriminaalmenetlus algatati eelmisel nädalal ka kahe poevarga suhtes. Turvakaamerate videosalvestiste abil tuvastasid kaupluste turvatöötajad, et kaks meest varastasid augusti esimeses pooles Kuressaare linnas erinevatest kauplustest alkoholi.

Ka üks juulikuine peksmine Kuressaare meelelahutuskohas jõudis nüüd kriminaaluurimiseni. Ohvriks 20-aastane mees, peksjad seni tuvastamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles