REIN KALLAS ⟩ Tänavakivide purunemist tuleb uurida

Copy
HÄDA JA VILETSUS: Merko oli kesklinna graniidiga jännis juba 2019. aasta suvel, mil neile tarniti liiga õhuke kivi. Merko esindaja Tarmo Sinisaar ja Rein Kallas pidid segadust avalikkusele selgitama. Nüüd selgub, et kivid kipuvad teadmata põhjusel pragunema.
HÄDA JA VILETSUS: Merko oli kesklinna graniidiga jännis juba 2019. aasta suvel, mil neile tarniti liiga õhuke kivi. Merko esindaja Tarmo Sinisaar ja Rein Kallas pidid segadust avalikkusele selgitama. Nüüd selgub, et kivid kipuvad teadmata põhjusel pragunema. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Praeguste plaanide järgi algavad Kuressaare kesklinnas järgmisel nädalal garantiitööd, Merko Ehituse töömehed vahetavad välja purunenud tänavaplaadid ja -kivid.

“Nad vahetavad välja kõik Kuressaare kesklinna rekonstrueerimise käigus pandud kiviplaadid, mis nüüdseks on katkised, lahtised või purunenud,” ütles Saaremaa vallavalitsuse ehitus- ja planeeringuosakonna juhataja Rein Kallas. “Selle töö vaatab hiljem üle omanikujärelevalve insener ja kui töö on korralikult tehtud, väljastab täitmisakti. Siis saab lepinguaja lõppenuks lugeda.”

Praeguseks on neid kive juba üksjagu välja vahetatud ja ikka kipuvad need lagunema. Kas selle põhjuseid tuleks ehk põhjalikumalt analüüsida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles