Kes tahab lennata? ⟩ Vald otsib Tallinna–Kuressaare lennuliinile reklaamnägusid

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Lennuk. Foto on illustreeriv.
Lennuk. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Saaremaa vallavalitsus loosib välja neli tasuta lennupiletit Tallinna–Kuressaare liini reisijate vahel, kes on nõus osalema mandri ja Saaremaa lennuühenduse reklaamikampaanias.

Valla turismi- ja turundusteenistus kavandab novembris lennukikampaaniat, õhutamaks inimesi õhusõitu valima. "Lennuk on isegi eestlaste seas vähetuntud võimalus Saaremaale saamiseks, rääkimata asjaolust, et see polegi niiväga kallis," ütles vallavalitsuse turismispetsialist Kristina Mägi. Ta lisas, et kampaania oli tegelikult plaanis juba kevadel, kuid pandeemia ja piirangute tõttu peeti mõistlikuks lükata see edasi sügisesse, kuna suvel on lennuki täituvus niigi väga hea.

Kampaania raames levitatakse reklaami nii sotsiaalmeedias kui ka mingil ajaperioodil välireklaami Tallinnas. "Toetavate tegevustena tahame teha kaks blogipostitust, üks stiilis "10 asja, mida Saaremaal teha, kui siia lendad" ja teise inimeste lugudega, kus nad räägivad oma näo ja nimega, miks nemad lendavad," rääkis Mägi.

Teise postituse jaoks otsibki turismi- ja turundusteenistus praegu inimesi. Selleks korraldatakse muu hulgas kampaania, kus lennureisijad saavad Visit Saaremaa Facebooki üleskutse juures kirja panna või sõnumitesse saata oma loo "Miks valida lendamine teiste transpordiliikide asemel?" Lugude jagajate vahel läheb loosi neli Tallinna–Kuressaare liini lennupiletit väärtusega 108 eurot. Piletid on mõeldud kasutamiseks kuni järgmise aasta 15. oktoobrini vastavalt saadavusele broneerimishetkel. Auhinna kulud katab NyxAir OÜ.

Mägi märkis, et inimeste lood annavad head sisendit ka terve kampaania sõnumi väljatöötamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles