Politseinädal Kriminaalses joobes naine sõitis kraavi (1)

Saarte Hääl
Copy
Politsei otsib sündmuskohalt põgenenud sõidukijuhti.
Politsei otsib sündmuskohalt põgenenud sõidukijuhti. Foto: Marko Saarm

Laupäeva päeval andsid tähelepanelikud liiklejad politseile teada, et Kärla–Karujärve teel on kraavis külili sõiduauto Kia.

Sõidukit juhtinud 50-aastane naine aidati abivalmis möödujate poolt autost välja.

Kuressaare patrullitalituse juht Matis Sikk ütles, et vigastada naine õnneks ei saanud, ent sündmuskohale tulnud patrull tuvastas naisel alkoholijoobe ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Samal päeval juhtus ka üks veeõnnetus, kus Undva kandis jäi jaht madalikule kinni. Jahi pardal viibis 59-aastane mees, kes oli teel Rootsist Tallinna.

Reedel sai politsei teate, et Kuressaares on kooli juurest varastatud tõukeratas. Asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Sama päeva õhtul häiris 35-aastane mees Kuressaares oma elukohas teiste inimeste rahu, käitus pealetükkivalt ja agressiivselt. Patrull viis ta arestimajja kainenema.

Laupäeval teatati politseile, et Kaarma piirkonnas ründas 75-aastane mees oma abikaasat. Juhtumi täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Pühapäeval varastas 55-aastane mees Tallinna tänava kauplusest alkoholi. Turvatöötajad pidasid mehe kinni.

Nädala jooksul sai politsei 53 väljakutset. Väärteomenetlust alustati 19-l ja kriminaalmenetlust kaheksal korral. Arestimajja viidi kainenema üks mees ja üks naine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles