MAA ELU Häältemagnetid teavad: niisama istudes ei saavuta midagi!

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
TIIT RETTAU peab oluliseks, et vallamajja tulnud inimesel ei tohi kunagi lasta minna, ilma et ta poleks saanud oma probleemile lahendust või vähemalt selgitust.
TIIT RETTAU peab oluliseks, et vallamajja tulnud inimesel ei tohi kunagi lasta minna, ilma et ta poleks saanud oma probleemile lahendust või vähemalt selgitust. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Teenuskeskuse juhi koht annab kohalikel valmistel hea võimaluse olla häältemagnet. Pihtla teenuskeskuse juht Tiit Rettau ja tema Orissaare kolleeg Raul Koppel olid need kaks, kes sellelt tööpostilt vastavalt 188 ja 119 häälega Saaremaa valla volikokku valiti.

17 aastat Pihtla vallamajas töötanud Tiit Rettau pakub, et enamik hääli anti talle Pihtla osavallast, eriti Pihtla ja Kõljala kandist. Valimistulemusi peab ta palgapäevaks. Lihtsalt teenuskeskuses istumisega elanike poolehoidu ei võida. Tuleb palju ringi käia, ära kuulata muresid ja katsuda inimesi aidata niipalju kui võimalik.

Pärast valdade ühinemist neli aastat tagasi on teenuskeskuse käed probleemide lahendamisel lühemaks jäänud. “Kohe võib-olla ei saa enam seda koormat kruusa,” viitab Rettau. “Siis hüüdsime ühest toast teise ja asjad liikusid nagu kiiremini, iseasi, kas see kõige õigem oli.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles