Ametikooli uhiuues restoranis sai nautida Prantsuse toitu

Copy

Kuressaare ametikooli vastremonditud avar restoranisaal sai viimase lihvi õigeks ajaks, et külalised võiksid korraga nautida uhiuut sisekujundust ja Prantsuse kokakunsti.

Eile veerand tundi enne südapäeva sagis restoranis kenake hulk rahvast – kes tõi köögist roogasid, kes sättis neid ruumi keskel seisvasse bufeeletti. Kes tutvustas saabunud külalistele toitu, kes tõstis seda juba taldrikule, et seejärel võtta istet saali seina ääres kuldkollastel diivanitel samas toonis laudade taga ning oma lõunat nautida.

“Kuna Prantsusmaa suursaatkonnad üle maailma kutsuvad restorane üles Prantsuse kööki tutvustavaid üritusi korraldama, otsustasime ka meie selles kampaanias kaasa lüüa ja Prantsuse roogasid oma lõunabufees pakkuda,” ütles restorani teenindusjuht Anu Soosaar. Eestist osaleb ettevõtmises 15 restorani ja ametikooli.

Tagasi üles