Saada vihje

MAA ELU Karja Pagar esialgu Borodino leiba tootma ei hakka

Copy
JÕULUD KARJAS: Aivo Kanemägi saatis eile mandri poodidesse esimese partii Karja Pagari piparkooke.
JÕULUD KARJAS: Aivo Kanemägi saatis eile mandri poodidesse esimese partii Karja Pagari piparkooke. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Karja Pagari üks omanikest Aivo Kanemägi leiab, et leivatootmise lõpp Kuressaares nende elu kuidagi lihtsamaks ei muuda.

Eelmisel nädala andis Saare Leib OÜ juhatuse liige Janar Vaima Saarte Hääles teada, et ettevõte lõpetab leivatootmise. Seega jääb Saaremaal ainsana leiba tootma Karja Pagar, kes esimese eraettevõttena hakkas omaaegsele leivakombinaadile konkurentsi pakkuma juba ligi kolmkümmend aastat tagasi.

Karja Pagari omaniku Aivo Kanemägi sõnul pole neil konkurendi lõpetamisest võita midagi. Karja Pagar küpsetab juba mõnda aega rohkem leiba kui Kuressaare pagarid Kalevi tänaval. “Mingit suurt turuosa me siit juurde ei saa,” kinnitab Kanemägi. Võimalik et mõned Saare Leiva toodangu austajad hakkavad nüüd tarbima Karja Pagari kui kohaliku ettevõtte tooteid.

Tagasi üles