Meelis Juhandist sai sotsiaalpedagoog

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Meelis Juhandi.
Meelis Juhandi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Septembris õpetajakarjääri alustanud endine tunnustatud politseinik Meelis Juhandi vahetas juba õpetajaameti sotsiaalpedagoogi töökoha vastu Saaremaa laste ja perede tugikeskuses. Aste koolis sotsiaalpedagoogi ülesandeid täitev Juhandi tunnistas, et õpetaja ja sotsiaalpedagoogi ametit korraga ta pidada ei oleks saanud ning seega tuli ühest loobuda.

Kuressaare Hariduse ja Salme koolis informaatika- ja füüsikaõpetaja olnud Meelis Juhandi ütles, et ta lootiski pärast politseitööd jätkata kas sotsiaal- või lastekaitsetöötajana, kuid toona vabu kohti polnud ja seega valis ta õpetajatöö. Juhandi tunnistas, et nüüdne töö on politseitööga sarnasem kui õpetajaamet ning varasem kogemus ja praktika aitasid tal kvalifitseeruda.

Tugikeskuse juht Aaro Nursi märkis, et keskuse jaoks on see ülihea uudis. “Valisime Meelise keskuse sotsiaalpedagoogiks viie kandidaadi seast,” lausus ta.

Nursi ütles, et personaliga on neil kitsas nagu ikka. Praegu otsitakse juurde ühte psühholoog-nõustajat, keda hakataks jagama Muhu vallaga. Hädasti oleks tema sõnul vaja teist sotsiaalpedagoogi Kuressaare Nooruse kooli ning tarvis oleks ka üht logopeedi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles