Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Gümnasistid käisid uurimas, kuidas tööstuses vorsti tehakse

KAITSTUD: Pärast kaitseriietuse selgapanemist ja desinfitseerimist külastasid õpilased tootmist. FOTO: Kersti Õunapuu

Kolmapäeval külastasid Saaremaa gümnaasiumi 11. klasside õpilased karjääripäeva raames Saaremaa Lihatööstust.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Lihatööstuse turundusjuhi Kersti Õunapuu sõnul tervitas õpilasi ettevõtte juhatuse liige Kaie Rõõm-Laanet, kes julgustas noori tootmisettevõtetes kogemusi omandama.

"Seejärel anti gümnasistidele Saaremaa Lihatööstusest põgus ülevaade, töövõimalustest ettevõttes rääkis personalijuht Maila Luks ja ekskursiooni lihatööstuse ruumides viis läbi tootmisjuht Illimar Poopuu," ütles ta.

Tagasi üles
Back