Gümnasistid käisid uurimas, kuidas tööstuses vorsti tehakse

Copy
KAITSTUD: Pärast kaitseriietuse selgapanemist ja desinfitseerimist külastasid õpilased tootmist.
KAITSTUD: Pärast kaitseriietuse selgapanemist ja desinfitseerimist külastasid õpilased tootmist. Foto: Kersti Õunapuu

Kolmapäeval külastasid Saaremaa gümnaasiumi 11. klasside õpilased karjääripäeva raames Saaremaa Lihatööstust.

Lihatööstuse turundusjuhi Kersti Õunapuu sõnul tervitas õpilasi ettevõtte juhatuse liige Kaie Rõõm-Laanet, kes julgustas noori tootmisettevõtetes kogemusi omandama.

"Seejärel anti gümnasistidele Saaremaa Lihatööstusest põgus ülevaade, töövõimalustest ettevõttes rääkis personalijuht Maila Luks ja ekskursiooni lihatööstuse ruumides viis läbi tootmisjuht Illimar Poopuu," ütles ta.

Tagasi üles