Perearstikeskuse seifivarguse taga on kaks teismelist ja politseile juba tuttav noormees

Saarte Hääl
Copy
Kuressaare perearstikeskus
Kuressaare perearstikeskus Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saarte Hääl kirjutas mõned nädalad tagasi, et Kuressaare haiglas asuvast perearstikeskusest varastati oktoobri lõpul ratastool ja seif 800 euroga.

Nüüd on asjaga seoses selgunud veel detaile. Eesti Ekspress kirjutas sel nädalal, et lukustamata ukse kaudu perearstikeskusesse sisenenud alaealised panid pihta ratastooli ja seifi ning nagu nad hiljem politseile rääkisid, vajati ratastooli seifi transportimiseks. Seifis oli ligi 800 eurot.

Politsei on teinud kindlaks, et varguse sooritas kolmeliikmeline punt. Ühel neist oli perearstikeskuse kohta siseinfot - ta teadis, millist ust öösel ei suleta. Eeluurimise andmetel on vargusega seotud kaks teismelist: 14aastane ja 15aastane poiss ning 24aastane noormees.

Pundi vanim liige on politsei vana tuttav. 2019. aastal karistas kohus teda narkokuritegude, sealhulgas alaealistele uimastite levitamise eest viieaastase vangistusega. Sellest 4 aastat ja 4 kuud jäi tingimisi karistuseks. Kuna seifivargus haiglast toimus noormehe katseajal, on ta nüüd võetud kohtu poolt vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles