Politseinädal Saaremaal ⟩ Libedad teed ja väljasõidud, kuid õnneks mitte ohvreid

Saarte Hääl
Copy
Minna Raun.
Minna Raun. Foto: Tambet Allik

Politseitöös iseloomustasid eelmist nädalat muutlikud ja libedad teeolud. Õnneks keegi viga ei saanud ning varalise kahju osas pöörduti kindlustuste poole.

Kehvast ilmast tingitud liiklusõnnetusi juhtus viis. Liikluses tasub olla ettevaatlik ka sel nädalal, kuna ilmaolud tõotavad tulla taas pigem keerulised, ütles Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Minna Raun. Nädala jooksul sai politsei 48 väljakutset. Väärteomenetlust alustati 22-l ja kriminaalmenetlust neljal korral.

Muu hulgas algatati kolm narkootilise aine tarvitamisega seotud väärteomenetlust ning kahel juhul tuli alustada väärteomenetlust inimeste suhtes, kes ei pidanud kinni karantiinikohustusest. Kui terviseamet määrab Covid-19 diagnoosiga inimese karantiini, siis ta määratud elukohast karantiini kestel lahkuda ei tohi.

Nädala jooksul eemaldati liiklusest kaks alkoholi piirmäära ületanud ja üks kriminaalses joobes sõidukijuht.

Ühelt sõidukijuhilt võeti võtmed hoiule, ennetamaks alkoholi tarvitanuna autorooli istumist. Arestimajja toimetati neli inimest, kellest kaks olid lühiajalised kinnipeetud, üks inimene peeti kinni kahtlustatavana kriminaalasjas ning üks inimene jäeti kainenema.

Alanud nädalal paneb politsei rõhku ühistranspordivahendites maskikandmise kohustuse täitmise kontrollimisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles