Vallas asuvad tööle kunstnik ja energeetikanõunik

Saarte Hääl
Copy
Saaremaa vallavalitsus
Saaremaa vallavalitsus Foto: Anette Sannik / Saarte Hääl

1. märtsist on plaanis muuta Saaremaa vallavalitsuse struktuuri ja teenistuskohtade koosseisu. Näiteks luuakse vallakunstniku ja energeetikanõuniku ametikoht.

Vallavanem Madis Kallase sõnul on vallavalitsus asutusena töötanud veidi üle nelja aasta, mistõttu on praegu õige aeg struktuur ja teenistuskohtade koosseis üle vaadata ning teha vajalikud muudatused.

Näiteks Kaarma teenuskeskuse ja selle juhataja ametikoha loomisega jõutakse selleni, et igas piirkonnas on olemas valla esindaja, märkis Kallas.

Abivallavanem Liis Juulik selgitas, et energeetikainseneri ametikoha loomisega annab Saaremaa vald panuse rohepöördesse, otsides võimalusi vallale kuuluva kinnisvara energiatõhususe suurendamiseks ja taastuvenergia kasutamiseks.

Vallakunstniku ülesandeks on tegevused, mis on seotud avaliku ruumi kujundamisega.

Suurim kavandatud muudatus kehtiva struktuuriga võrreldes on uute teenistuste loomine.

Arendus- ja kommunikatsiooniosakond lahutatakse arendus- ja kommunikatsiooniteenistuseks. Majandus- ja haldusosakonna koosseisu moodustatakse teede-, kinnisvara- ja transporditeenistus. Tugiteenuste osakonnas moodustatakse personalijuhi töökoht.

Volikogule esitatud eelnõu kohaselt on vallavalitsuses edaspidi kokku 167,5 teenistuskohta. Lisaraha struktuurimuudatused ei nõua.

Vallavolikogu arutab eelnõu 25. veebruari istungil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles