POLITSEINÄDAL ⟩ Purjus mees pikutas trepikojas ja sõimas möödujaid

Saarte Hääl
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Dmitri Kotjuh

Politseil tuli läinud nädalal muu hulgas tegelda purjus pikutaja ja kepiga peksjaga Astes ning vägivalduri ja vargaga Kuressaares.

Esmaspäeval sõitis patrull Aste külla, kus ühe korterelamu trepikojas oli põrandal pikali võõras mees, kes sõimles mööduvate inimestega. Politsei toimetas läheduses elava 48-aastase purjus mehe koju.

Esmaspäeva õhtul ründas 46-aastane mees Kuressaare sotsiaalmajas töötajat, tekitades 61-aastasele naisele valu. Politsei viis vägivallatseja arestimajja.

Esmaspäeva õhtul teatati vargusest Kuressaare Maximas, kus 25-aastane mees varastas alkoholi. Kuna see oli mehel juba kolmas vargus lühikese aja jooksul, alustati kriminaalmenetlust.

Teisipäeval sai politsei teate, et Mini Rimi kaupluses kerjab mees raha ja häirib inimesi. Politsei toimetas 66-aastase mehe arestimajja kainenema.

Neljapäeva öösel lõi 45-aastane mees Aste alevikus 29-aastast meest kepiga korduvalt erinevatesse keha piirkondadesse. Mees sai haiget ja politsei algatas kriminaalmenetluse.

Vanemkorrakaitseametnik Matis Sikk vahendas, et nädala jooksul sai politsei 51 väljakutset. Väärteomenetlust alustati 21-l ja kriminaalmenetlust üheksal korral. Arestimajja paigutati kainenema neli meest, neist üks kahel korral.

Laupäeva õhtul teatati, et Kuressaare linnas parkinud sõiduki kallal on vandaalitsetud – nimelt oli purustatud sõiduki esiklaas. Politsei on juhtunu osas algatanud väärteomenetluse.

Laupäeva hommikul kell 10.30 peatas politseipatrull Kuressaare linnas Pihtla teel mootorsõiduki BMW, mida juhtis 50-aastane mees. Mees oli päris kõvas joobes ja peaks peagi kohtu alla minema. Kokku kõrvaldati nädala jooksul roolist kolm napsutanud mootorsõidukijuhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles