Tulevased kokad ja perekodu noored tegid pidutoite

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
POLE SUGUGI KEERULINE: Õpetaja Halliki Väli näitas töötoas osalenud noormehele, et delikatesse valmistada polegi nii keeruline.
POLE SUGUGI KEERULINE: Õpetaja Halliki Väli näitas töötoas osalenud noormehele, et delikatesse valmistada polegi nii keeruline. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare ametikooli kokandusõpilased valmistasid koos perekodu laste ja noortega vabariigi aastapäeva lauale sobivaid piduroogasid.

Kolmapäeva pärastlõunal olid Kuressaare perekodu noored oodatud ametikooli kööki ja restorani, osalema teise kursuse kokandusõpilaste korraldatud töötubadesse.

"Sarnaseid projekte on Kuressaare ametikooli kokaõpilastel perekodu lastega olnud ka varem, aga pigem jõuluajal," ütles üks ettevõtmise korraldajaist, kokandusõpilane Sass Kesküla. "Seepärast leidsime, et miks mitte seda traditsiooni jätkata. Nii saame ju näidata, mida meie siin koolis õpime ja millega tegeleme."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles