Transpordiameti Kuressaare teenindusbüroo kolib Pärna tänavale (1)

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Juhiluba. Foto on illustreeriv.
Juhiluba. Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik

Transpordiamet teavitab, et alates 31. märtsist on Transpordiameti Kuressaare teenindusbüroo avatud aadressil Pärna tn 6.

Kuressaare teenindusbüroo toimingutest moodustavad 80% sõiduki registreerimiseelne kontroll. Kuna registreerimiseelse kontrolli toiminguid ei saa sooritada e-teeninduses, pakutakse neid teenindusbüroos viiel päeval nädalas (E–R) eelbroneeringute alusel.

Sõidukitele (M2, M3, N2, N3, O2, O3, O4) teostatakse registreerimise eelset kontrolli eelbroneeringu alusel Marientali teel asuval ülevaatusplatsil. Seega jääb suurte sõidukite registreerimiseelse kontrolli asukoht samaks ka teenindusbüroo kolimise järgselt.

Klientide kohapealse ooteaja vähendamiseks ning COVID-19 olukorraga arvestades teenindatakse kolmel tööpäeval – esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel – kliente ainult eelneva ajabroneeringu alusel. Samuti vastavad klienditeenindajad neil päevadel klientide kirjalikele pöördumistele ja telefonikõnedele, kuid teenindussaali ilma eelneva broneeringuta sisseastumise võimalust neil päevadel ei ole. Eelbroneeringuid saab teha Transpordiameti kodulehel www.transpordiamet.ee.

Teisipäeval ja neljapäeval on Kuressaare teenindussaal avatud ning teha saab kõiki toiminguid – ka neid, mida eelbroneeringu alusel pakutakse ülejäänud päevadel. Muidugi saab klient ka teisipäevaks ja neljapäevaks aega broneerida ning seda kõikide teenuste kasutamiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles