Esita Saaremaa Laste Sõbra auhinna kandidaat!

, Saaremaa lasterikaste perede ühenduse juht
Copy
2021. aasta Saaremaa Laste Sõbra auhinna pälvis Saaremaa oma Pipina tuntud Hiie Mook.
2021. aasta Saaremaa Laste Sõbra auhinna pälvis Saaremaa oma Pipina tuntud Hiie Mook. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kutsume üles kõiki Saare maakonna inimesi, asutusi ja organisatsioone esitama oma kandidaati Saaremaa Laste Sõbra tunnustuse saamiseks.

Traditsioonile anda välja Saaremaa Laste Sõbra tunnustusauhinda pani Saaremaa lasterikaste perede ühendus aluse 2020. aastal, kui tähistas oma 25. tegutsemisaastat. Saaremaa Laste Sõbra auhinna eesmärk on tänada inimesi, ja organisatsioone või tunnustada tegusid, mis on loonud suuremat väärtust nii Saaremaa lasterikaste perede ühenduse liikmetele kui ka üldiselt Saaremaa lastele ja peredele.

Esimese Saaremaa Laste Sõbra auhinna pälvis Kuressaare haigla lastearst Ülle Käsk, kelle hindamatu panus on olnud asendamatuks abiks Saaremaa lastele ja vanematele, seda nii päeval kui ka öösel, nii rõõmus kui ka mures. Teise Saaremaa Laste Sõbra auhinna pälvis Saaremaa oma Pipina tuntud Hiie Mook, kes on erinevate tegelaskujude etendamisega Saaremaa laste meelt lahutanud ja nende silmadesse sära toonud juba üle 35 aasta.

Soovime auhinna andmisega väärtustada ja tänada neid inimesi või organisatsioone, kes oma pühendumuse ja suure südamega on panustanud Saaremaa, Muhu ja Ruhnu laste heaolusse, või tunnustada tegusid, mis aitavad kaasa Saaremaa, Muhu ja Ruhnu laste turvalisele kasvamisele.

Aeg on valida Saaremaa Laste Sõber 2022.

Kandidaadi esitamiseks tuleb täita taotlus, mille leiate Saaremaa lasterikaste perede ühenduse kodulehe vahendusel või meie FB lehelt. Kandidaate saab esitada 11.–30. aprillini. Auhinna väljaandmise otsustab Saaremaa laste sõbra tunnustusauhinna hindamise komisjon, kuhu kuuluvad Saaremaa lasterikaste perede ühenduse liikmed. Auhind antakse üle lastekaitsepäeval või selle lähikuupäeval, et pöörata tähelepanu laste väärtusele ning nende kaitse tähtsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles