“Rootsi miljardäri väimees” tõmbas haneks kuulsa ukraina kunstniku

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
KUNSTNIK ALLA SHLYAKHOVA elab koos perega Odessas ja soovib riigist lahkuda. Marek Stelli sõnul aitab ta koos äripartneriga ukrainlased järgmisel nädalal Saaremaale. “Esmaspäeva hommikul, kui neil läheb hästi,” teatas Stell Saarte Häälele.
KUNSTNIK ALLA SHLYAKHOVA elab koos perega Odessas ja soovib riigist lahkuda. Marek Stelli sõnul aitab ta koos äripartneriga ukrainlased järgmisel nädalal Saaremaale. “Esmaspäeva hommikul, kui neil läheb hästi,” teatas Stell Saarte Häälele. Foto: Erakogu

Eesti ettevõtjatelt kümneid tuhandeid eurosid välja tinistanud saarlane Marek Alle-Lundberg-Ollen-Tamm-Stell tõmbas naha üle kõrvade ka Ukrainas Odessas elaval kunstnikul.

Alla Shlyakhova ütleb politseile tehtud avalduses, et tutvus 2019. aastal Facebooki kaudu mehega, kes nimetas end Marek Lundbergiks.

Kunstnikuga ühendust võtnud mehe suhtlusmaneer oli väga meeldiv ja eriti põnev tundus väide, et ta töötab tuntud Rootsi ettevõtja Frederik Lundbergi (hetkeseisuga maailma rikastest 392. kohal – toim) kontsernis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles