Linnajooksu võitjad saavad viikingikiivrid, millel seekord pole sarvi

Saarte Hääl
Copy
2021. aasta linnajooksu võitjad ja uued kiivrid.
2021. aasta linnajooksu võitjad ja uued kiivrid. Foto: Erakogu

7. mail toimuva 41. Kuressaare linnajooksu peaauhinnad on teist aastat järjest viikingikiivrid. Eelmisel, viikingiaastal algatatud traditsioon on saamas ilusa jätku. Viikingikiivritega autasustatakse Sportlandi 10 km ja 5 km jooksude üldvõitjatest mehi ja naisi.

Viikingikiivritele on graveeritud linnajooksu logo ja võidetud distantsi info. Eelmisel aastal tekitasid viikingikiivrid palju elevust ja loodetavasti meelitab kiiver selgi aastal mõne tõsisema tegija jooksurajale.

"Eelmisel aastal tehti meile sõbralik märkus, et tegelikult viikingitel ei olnud kiivritel ikkagi sarvi. Sel aastal otsustasime ajalooliselt pisut tõepärasemad olla ja tellisime ilma sarvedeta kiivrid," kommenteeris jooksu peakorraldaja Mati Mäetalu. Kõikide vanuseklasside ja üldvõitjate esikolmikud saavad auhinnaks karikad ning üldvõitja karikat "asendab" viikingikiiver.

Kuressaare Linnajooksule saab registreerida kuni 4. maini. Jooksu toimumise päeval Sportlandi 10 km ja 5 km distantsile registreerimist ei toimu. Kuigi soodusregistreerimise aeg on lõppenud, ei ole ka hetkel kehtiv registreerimise hind kõrge. Sportlandi 10 km tasu on 10 eurot ning 5 km jooks ja kõnd 7 eurot. Kõik osalejad saavad uue kujundusega mälestusmedali, joogi, seljakoti ja toetajate sooduskuponge.

6. mai õhtul toimuva Kuressaare Linnajooksu lastejooksule on oodatud 2015. a ja hiljem sündinud noored jooksuhuvilised. Lastejooksul osalemine on tasuta ja sellele saab registreerida ka jooksu päeval kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles