Betoonrambi lubanud ametnik jäi karistuseta, sest lahkus töölt (1)

Saarte Hääl
Copy
KAS SOBIB? Rulahuvilistel pole selle rambi vastu ilmselt midagi, küll aga tekitab küsimusi, kuidas saab ilma seadusliku aluseta sellise betoonist monstrumi üldse püsti panna ja kuidas sellele sai anda oma heakskiidu muinsuskaitseamet.
KAS SOBIB? Rulahuvilistel pole selle rambi vastu ilmselt midagi, küll aga tekitab küsimusi, kuidas saab ilma seadusliku aluseta sellise betoonist monstrumi üldse püsti panna ja kuidas sellele sai anda oma heakskiidu muinsuskaitseamet. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsus tunnistas mitu aastat pärast seda, kui linnaparki kerkis ilma seadusliku aluseta betoonist rulapark, et kellegi osas siiski distsiplinaarjuurdlust ei alustatud.

"Kellegi osas distsiplinaarmenetlust algatatud ei ole, kuna see ametnik, kes selle rajamise juures peamiselt eksis, lahkus valla töölt mõni aeg peale seda," teatas Saaremaa abivallavanem Mikk Tuisk.

Saaremaa volikogu linnakodaniku komisjoni liige, jurist Andres Tamm pöördus eelmisel nädalal vallavalitsuse poole ja uuris, millal ehitis sealt eemaldatakse ja kes selle jama eest vastutab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles