Uuenenud Ranna pood: samal pinnal, aga hulga avaram

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
NANNE SEPP on uhke, et tema juhatada on pood, kust avaneb parim vaade Saaremaal, võib-olla isegi terves Eestis.
NANNE SEPP on uhke, et tema juhatada on pood, kust avaneb parim vaade Saaremaal, võib-olla isegi terves Eestis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Homme avab pärast remonti taas uksed Saaremaa tarbijate ühistu Ranna pood Kuressaares, mis uues kuues ja kaasaegse sisseseadega hakkab teenindama nii ümbruskonna elanikke kui ka linna puhkeala külastajaid.

Remondi käigus ümber- ega juurdeehitusi ei tehtud ja pinnalt on pood sama suur, nagu ta 1978. aastal uksed avas. Aga tänu uuele sisustusele paistab müügisaal varasemast tunduvalt avaram. STÜ juhatuse liikme Kalle Koovi sõnul oli õhulisuse ja avaruse saavutamine remondi üks eesmärke, mis tänu uuele mööblile ka õnnestus.

Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kaupluses on täiesti uus sisseseade, samuti on paigaldatud nutikassad, mis Coopi kaubamärgi all tegutsevates STÜ poodides on tänaseks saanud juba standardiks.

Lisaks tavapärase sortimendi suurendamisele on uues kaupluses märkimisväärselt suurem valmistoidu valik – supp, kohapeal küpsetatud pirukad-saiakesed, soe pitsa ja hot dog. Päris uue asjana hakkab Ranna pood pakkuma mahlajääd ja pehmet jäätist.

Veel ühe uudse elemendina on poe tänavapoolsesse külge paigaldatud puhvetilaud, kus saab jalga puhata ja joogi või suupiste kõrvale nautida vaadet lossile, spaadele ja Tori abajale.

Koov märkis, et uus tehnoloogia ja sisustus aitavad vähendada poe ülalpidamiskulusid, osa kaupluse tööks vajaminevast elektrist toodavad hoone katusele paigutatud päikesepaneelid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles