Saaremaa Lihatööstus kutsub noori õppekäikudele

Saarte Hääl
Copy
Saaremaa lihatööstuse vorstide pakkeliin.
Saaremaa lihatööstuse vorstide pakkeliin. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa Lihatööstus kutsub Tagasi Kooli koostööplatvormi kaudu 10.-12. klasside õpilasi tööstusesse õppekäikudele.

"Soovime noortele tutvustada, milline on toidutööstuse töökeskkond, millistel ametikohtadel inimesed töötavad ning kuidas toidutootmine välja näeb", sõnas Saaremaa Lihatööstuse personalijuht Maila Luks. "Koolis teooriat õppida on üks asi, aga reaalselt kohapeal näha, kuidas tootmisprotsess toimib on hoopis midagi muud ja annab parema ettekujutuse ettevõttest ning selle toimisest. Pealegi on see hea vaheldus klassiruumis õppimisele, " lisas ta.

Saaremaa Lihatööstus on võõrustanud ka varasemalt mitmeid õppegruppe ja mitte ainult Tagasi Kooli kaudu. Eelmisel aastal külastasid meid karjääripäeva raames Saaremaa Gümnaasiumi õpilased ja juunis tulevad meile külla Olustvere Teeninduskooli õpilased.

"Ettevõtte jaoks on oluline olla avatud ja kaasata noori meie tegemistesse. Mitmed ringkäikudel olnud õpilased on hiljem tundnud huvi ka meile tööle tulemise vastu koolivaheaegadel. See aitab ettevõttel kohtuda järelkasvuga ning anda neile ettekujutuse tegelikust töömaailmast," märkis ta.

Õppekäike toimub kokku neli: 19. mail, 26. mail, 2. juunil ja 9. juunil algusega kell 10:00 ning nendele saab registreerida Tagasikooli.ee lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles